24 okt. 2013

Följ min instagram

Som sagt.. är inte inne här så ofta! Vill ni fortfarande hänga med i min vardag så följ mig på instagram, @signeoskarsson heter jag där!

Jobbar annars rätt mycket (har gjort helg nu dock, så skönt!!). Är annars hemma och donar på, jagar ibland med gubben, är hos sköthästen eller med kompisar. Imorgon ska jag på tjejmiddag i Långed, ska bli trevligt! På lördag ska jag på IKEA och shoppa loss och söndagen lär nog spenderas med Järngänget! Helgen kan ju omöjligt bli bättre!

Lite tråkiga nyheter är att min bil är sönder.. Ska lämna in den på verkstaden nu på måndag och sätta dit nya bromsklossar (ev. bromsskivor också..) bak. Sen så tappade jag min mobil i golvet ikväll och hela skärmen fram sprack så måste köpa ny mobil också.. Oktober lönen kommer ju ryka direkt.. Fyfan!

Tur man har en ängel till pojkvän som lånar ut sin bil till mig nu när min bil är sönder. Så man tar sig på jobbet i alla fall och på affären!

Det var nog allt jag hade att säga.. Här har vi lite bilder jag blir glad av att titta på :)



 Ni är världsbäst!! 
Va på en liten klassåterträff i fredags! Nästan alla dök upp, så kul var det! Hade en riktigt trevlig och rolig kväll med före detta klasskamraterna. Bästa N09c :)




28 sep. 2013

Tack för ikväll!!



Godkväll (morgon..?)! Jag har haft en fantastiskt trevlig och rolig utekväll med mina bästa tjejer! Blev lite förfest hos Bea i stan innan vi drog på All Star. Där blev det nån drink och mycket dans! Gud va kul det var! Träffade på lite kända människor också, kul! For hem strax innan ett och är helt klart nöjd med kvällen. Nu inväntar jag gubbens hemkomst men han verkar ta sin tid på sig.. :) Får lägga mig snart tror jag, är ju en dag imorgon med!! ;)


Blev ryggläge en stund på Beas golv :)











23 sep. 2013

All my life I've been waiting for someone like you.

Hej! Har jobbat hela helgen så har inte hunnit vara här och skrivit. Det har då bara gått bra och jag trivs väldigt bra att jobba i stan. Ringde chefen idag och pratade lite lön och då erbjöd hon mig att gå på rad!! Får se hur det blir då jag kanske ska börja på rad i Nordmaling. Måste ringa cheferna mina imorgon!

Min kära svärmor fyllde år idag så vi for dit och fikade lite och gratulerade henne. Mycket trevligt! Sen for jag och handlade innan jag for hem och rastade vovven. Vid fyra for jag till min sköthäst Billy och mockade, skötte han och red han litegranna. Han var pigg i början men lugnade ner sig till slut. Fina gubben!

Nu håller jag på att göra lite sen middag. Blir kyckling i ugn, ris och currysås. Mums! Sen kommer mamma åtta ikväll så då blir det en långpromenad. :)

Puss o kram, höres imorgon! 

20 sep. 2013

Happyface

Hej!!

I förrgår jobbade jag från 16.00-00.00.. Fick sitta på vak från 21 till 00. Gick bra men va som seeeeg hela dagen igår. Igår var jag och rände runt i Nordmaling, Långed och Hörnefors. Var på vårdcentralen 3 gånger igår.. Fått kraftig urinvägsinfektion, inte kul! Men fått penicillin så det känns mycket bättre idag :) For till stallet vid 15.00 igår och skötte om och red Billy. Han var pigg men det gick bra, duktiga häst! Tog sen in han i stallgången och där fick han stå tills hans box var mockad. När allt var klart i stallet for jag hem 17.00 till min älskade karl. Åhhhh..! Vi hade myskväll igår, lagade middag tillsammans och såg idol innan vi gick och la oss.  Puss på min favorit!

IDAG ÄR JAG SUPERLYCKLIG!
Mina 3 bästa tjejer från Täfteå, Umeå och Bäck kommer och hälsar på mig idag!! De kommer vid 13.00 så ska städa lite grann i huset nu, vika undan lite tvätt och sådär.. :) Är supertaggad på att dom ska komma hit, vi ses alldeles för sällan!!


Här har ni oss, prinsessorna, på balkvällen förra året! 



18 sep. 2013

Everything I do, it's all for loving you.

Tja!

Gick ba bra att jobba igår ikväll men kändes då himla bra att få komma hem, blev rätt less igår på jobbet. Idag har jag haft mamma här och vi har varit ute med Raffe och gjort i ordning gästrummet på övervåningen. Blev jättebra! Vi har hunnit baka blåbärsmuffins också och jag har tvättat lite kläder. Nu blir det att äta nåt och sen gå ut med hunden i regnovädret.. Efter det måste jag fara och tanka bilen och sen jobbar jag 16.00-21.00 i stan.. Känns drygt att fara in till stan för att jobba ynkliga 5 timmar. Menmen! Sen blir man då ledig två dagar innan det blir jobb i helgen igen.

Några få bilder på gästrummet :) Får bli bättre bilder sen!
Jag igår :) 




17 sep. 2013

Min sköthäst

Här har vi stora gubben, min sköthäst Billy. Han är en Ardenner på 11 år, ca 165cm i mankhöjd och väger ca 1 ton. Stor pojke! Riktigt snäll häst med få olater. Tycker vi funkar riktigt bra ihop, vilket hans ägare också tycker! :) Är jätteglad över att jag har fått börja med hästar igen, älskar att vara i stallet, sköta om hästar och rida. :)

Skulle egentligen dit nu och rida ut med han och hans ägare men vart ändrade planer. Ska dit på torsdag istället hade jag tänkt.

Nu ska jag fara till ICA och hämta ut ett paket och handla lite nödvändigheter. Blir jobb i Rundvik ikväll mellan 15.00-21.00. Hej med er!!

16 sep. 2013

We, we dont have to worry about nothing.

Hellu!!

Lördagkvällen var mycket trevlig. Förade lite hemma hos Bea och sen for vi till Kråken och drack med Tom och Andrée. Mycket trevligt! For hem vid halv tolv då jag mådde jävligt dåligt, hehe.. Fick lite för mycket av det goda kan man kanske säga. Mådde apa på söndagmorgon och hade grymt mycket träningsvärk i magen, så kom knappt upp ur sängen haha.. Men jag kröp upp och tog med mig lillasyster Ester till min sköthäst. Började med att mocka och sen ta in hästen och sköta om honom innan jag red en stund på åkern. På tisdag blir det uteritt!! Hade tänkt att visa er en bild på min sköthäst, ska göra det nästa gång! :)

Hann bara hem från stallet, duscha, ut med vovven en andra gång och sen for vi på magnetsmyckes party hemma hos mamma i Långed. Det var jävulskt trevligt och det kom bra med folk. Tjejen som kom med smyckena pratade först om dom och berättade vilken nytta dom gjorde för kroppen. Magneterna höjer blodcirkulationen, lindrar ledvärk, ger bättre sömn, lindrar huvudvärk, stress och mycket mer! Min kära svärmor köpte ett superfint magnetarmband till mig, trots mina protester haha. Har nog världens snällaste svärmor! 

När jag kom hem igår till gubben så diskade han och lagade mat till oss. Min älskade pojkvän! Han är så underbar! På morgonen kom han in med en kanna vatten då jag var bakis som faaaan. Min finaste, älskar dig så mycket! 



Armbandet är i rostfritt stål och innehåller 1850 Gauss (magnethalt typ), 420 kr kostade det. Jättefint är det, mitt nya favoritarmband! Som ni ser har jag småsår på nästan alla mina fingrar (ser likadant ut på vänsterhanden). Blir så när man är i stallet, jobbar och donar på hemma. :) Har till och med fått lite valkar i händerna. Haha börjar bli mer karl än kvinna.



14 sep. 2013

You make my world go round.

Hej!!

Jobbade i stan igår och sen vart jag och Nicklas bjudna på middag hemma hos min svärmor. Det var både gott och trevligt! Jag har så snäll och härlig svärmor! :) Sen vart det myskväll vid tvn med gubben och så bastade vi lite också. Mys!

Idag har jag och Bea varit hurtiga! De va öppet hus på Victory Gym i Nordmaling så vi var där från 10 till 12 och körde bland annat ett CORE-pass. Jävlar va det tog bra! Har annars varit ute ve hunn 2 svängar och sprang faktiskt lite med han sist jag var ute. Härligt! Gjorde världens konstigaste lunch (havregrynsgröt, skivad banan, skivad kokt ägg och massa kanel) sen och nu sitter jag här, redo för kvällens trevligheter. Ikväll ska jag och Bea feeeesta! Blir att fara till henne lite senare och förfesta men jag har redan börjat, hehe.. Har så tråkigt här hemma då gubben inte har kommit hem än.


Nytagna bilder.

Hoppas ni alla får en trevlig, galen eller mysig lördagskväll! Puss å heeeeeeej



12 sep. 2013

Varit ute och grejat på idag

Hej godingar!

Har varit ute och tvättat bilen för ett tag sen och sen rensade jag ur en rabatt samt vattnade blommorna efter det. Mamma har varit hit idag och lånat ugnen och sen har vi varit ute med hunden också. Sitter inne nu och funderar på vad jag ska göra för middag idag.. Blev ugnsbakad sik, nypären, romsås och grönsaker igår. Blir nåt enkelt idag bara. Gubben jobbar eftermiddags så han får jag inte se förrän inatt.

Ikväll klockan 19.00 ska jag till sköthästen och sköta samt rida han. Det ska bli riktigt kul! Imorgon jobbar jag 07.30-14.00 på Hemgården i stan. Blir bra det! Hade tänkt att passa på och kolla in lite affärer i stan när jag lix är där, ska fara på Hööks också och se om jag hittar nåt kul i ridväg där.. :)

 Fin gammal kista som jag spolat av idag med högtryckstvätten. Den kommer nog hamna i vårt nya sovrum när det blir färdigt!  

Min fiiiina (rena) bil! 

11 sep. 2013

Pink, black & gold

Såg ut såhär (bilder nedan) under gårkvällen. När vi kom hem från hans farmor satte vi oss framför tvn och såg på filmen "Gone in 60 seconds". Bra film! Sen vart det sängen och här sitter jag nu. Ensam med vovven för husse är och jagar idag. 
Vi har då redan hunnit avverka både morgonpromenixen och frukosten. Ska dona på lite här hemma idag och får se om jag ids fara och träna ikväll kanske. 






 Mitt söta skärp som är min mormors gamla skärp. Så fint!! 
Skärpet passar perfekt till mitt halsband som jag köpte i Gotland. 

10 sep. 2013

Städat större delen av dagen!

Huuuuuuuuuuuuga.. Renbäddat sängen, tvättat, dammsugat golven (igen) och torkat av golven. Sen vart det 40 min promenad med vovvsingen. Har just duschat också och ska bara vika lite tvätt sen är städningen klar för idag. Eller har lite disk att ta hand om men det gör jag seeeeeen. Lite senare i eftermiddag när gubben har kommit hem från jobbet ska vi till hans farmor och fira henne. Hon fyller år idag och jag har bakat morotskaka till henne, som hon älskar! Tycker om Nicklas farmor väldigt mycket, hon är en riktigt go och trevlig gumma!

Till min killes farmor :)

Tog lite bilder på köket, sovrummet och vardagsrummet idag. Varsågoda och ta er en titt! 




Snyggingen Raffe



Sovrummet. På sängen ligger kläderna jag ska ha ikväll. :)
 Vardagsrummet. 


Liten Signe.

Hej! Igår käkade jag och min gubbe middag tillsammans och sen började jag med att diska undan, dammsuga, fara på återvinningsstation och lämna glasflaskor och så städa lite. Sen satte jag mig ner och tittade i mitt fotoalbum innan jag, min karl och vovven tog en kvällspromenad. Tog lite bilder som jag tänkte bjuda er på, varsågoda!

Jag och Agnes
En riktig cowgirl!
Åh en body med Disney figurer, ååååh! 

 Besviken över för lite julklappar kanske? haha nja
 Prickiga donnor
 Pappa, mamma, jag, Dagny, Ingela och Agnes
Jag och alla mina systrar + mamma på utflykt till stora stenen. Girlpower!

Agnes och jag på Dagnys dop! Sötaa!

9 sep. 2013

Ridit igår & idag!

Goddagens! 

Vilket väder! Helt sjukt vilken värme det är nu i september! Klev upp 8.30 imorse och åt frukost samtidigt som Raffe fick frukost. Sen vart det en 30 min promenad med vovven innan jag tog cykeln till min sköthäst. Fick sköta om Billy och rida han idag. Provred han igår också, riktigt fin häst! Det gick i alla fall bättre att rida han idag än vad det gjorde igår. Men han sköter sig då bara bra, Billyboy, och jag tror att det här kommer funka riktigt bra!! Så jag var där i 1,5 timme och sen cyklade jag hem. Då kom mamma förbi så då va vi ute och gick i skogen med Raffe i ca 1 timme. Var riktigt slut när jag kom hem kan jag säga.. Jag är inte van att få såhär mycket motion, men jag ska väl inte klaga. Bara nyttigt att röra på sig! 

Nu har jag bakat morotskaka och ska snart sätta igång med middagen så den är klar när gubben kommer hem vid 4. Blir att städa, hänga tvätt och dona på här hemma ikväll. Ha det bra! 

Bild från förra året, snygging! 

Också från förra sommaren




8 sep. 2013

Födelsedagsfirande igår

Min lillebror fyllde 11 år igår. Så efter jobbet for jag och min gubbe dit och firade han! Av mig tillsammans med Ingela och Dagny fick han en stor radiostyrd bil. Åh så glad lilleman blev! Älskar dig bästa lillebror! 

6 sep. 2013

Jag börjar med hästar igen!!

Hej!

Startade dagen som vanligt med morgonpromenad med Raffe. Mamma kom och gick med oss också :) Sen så tog jag på mina gamla ridbyxor (!!!!!) och cyklade till min blivande sköthäst som jag fick träffa för första gången idag. Han heter Billy och är en Ardenner på 11 år. Ca 165 cm i mankhöjd och väger runt 1 ton, så det är inte någon liten häst inte!

Han och hans ägare var jättesnälla så på söndag efter jobbet ska jag få komma och provrida han! Ska bli himla kul att börja med hästar igen! Måste bara leta fram min ridhjälm som är spårlöst försvunnen..

Har annars varit nere på Nordmaling en sväng, handlat, hälsat på Nicklas farmor och planterat blommor på Konrads grav med mamma. Nu har jag nyss duschat och jag ska jobba ikväll mellan 14.30-21.15! Blir att göra mig i ordning, gå en promenad med Raffe, äta och sen bege sig till jobbet!

Ha en fin dag, puss!
Måste försöka komma igång med träningen snart också. Hur ska man hinna med allt!?