28 feb. 2011

det som inte dödar mig blir jag ju starkare av.

hej igen! snart ska jag sticka till skolaaaan. ska bara städa lite till innan jag åker bara. efter skolan ska bea komma tillbaka hit till min lägenhet och senare ikväll ska vi på bio! :D det kommer bli awesome! 

2 bilder från idag. 



still standing strong.

hej alla fina! <3
jag har haft en AWESOME heeeelg med min bea och andra härliga människor!

hela lördagen spenderades med världens bästa bea! vi åkte runt med bilen till olika ställen, pantade flaskor, shoppade på häggströms m.m. sedan på kvällen så åkte vi på 20års fest i nordmaling, grattis till dig igen! :D det var aaaaaaskul och riktigt härliga och roliga människor vare där också. vi hann även med ett besök på krogen i nordmaling där vi var ett par timmar innan vi återvände till festen igen. jag tror jag och bea åkte hem runt 04.30 och vi somnade typ 05.30. liiiite slitna var vi och vi sov nog bort halva dagen, till typ 14-15 tiden. ganska skamligt..

sedan drog vi hem till mig, stannade där en stund innan vi åkte in till stan till min lägenhet. igår kväll såg vi på tv samt spelade guitar hero tills vi somnade med fönstret öppet. haha.. det var nämligen 27 grader igår när vi kom till lägenheten, gaaalet varmt ;p

nu imorse skjutsade jag bea till bussen och nu sitter jag här i lägenheten alldeles ensam. jag börjar skolan 13.30 så det är ju som ett tag kvar tills dess..

bilder från lördagen!
bea och jag hemma hos mig i långed innan vi åkte iväg till nordmaling igen :)
teres, maria, annika och bea! 
linnea, morgan och lena!
linnea, morgan, simon och lena!
elisabeth, teres och maria!
linnea och morgan!
bea, annika och mina fingrar, hhihih. 

bea och jag!
bea och maria!
finaste bea!
fina tjejjor! :D
födelsedagsbarnet lena och beatrice! 
morgan! :D

nu ska jag hoppa in i duschen och sedan städa undan lite och diska och sånt innan skolan börjar. höres sen efter skooolan! 





26 feb. 2011

mot bea!

godmorgon!
om en liten stund åker jag in till nordmaling för att vara med bästaste bea! det kommer säkert bli asskojs! :D hörs när jag kommer hem!
jag idag! 




25 feb. 2011

bilder från träningeeen.

tjenare folket! 
jag och lillasyster klara tränade på pappas gym och heeelvete va kul det var! det var så himla längesen jag tränade så jag kunde knappt sluta, så sjukt kul! jag tränade nästan heeeela kroppen och boxade på boxningsbollen tills jag fick mig ett sår, haha.. 

jag och min fina syster klara som försöker förstöra boxningssaken med tankekraft!

klara!
har btw ingelas matchtröja på mig. astuff.
jag och klara!
klara i bakgrunden och jag.
jag boxade på boxningsbollen så mycket att jag fick en liten krigsskada. hoho, fett kul vare! 
favvobruden min! 
världens mysigaste lilla gym! 

när vi var små så var vi ofta och tränade med pappa på hans lilla gym som han hade i källaren förut. riktigt roligt! :D hittade dessa två och väldigt gamla bilder i gymmet:
agnes, NAKNA JAG (?), dagny, ingela och pappa!
dagny, klara, ingela, agnes, pappa, ragnar, ester och hahha... jag.

duschade efter träningen och sedan bytte jag om till denna sköna outfit. rosa pyjamasbyxor med snöflingor samt en fet tröja. LOVE! 





tränaa!

om en liten stund ska jag pallra mig ut på gymmet och träna lite! har känt mig så slö och lat väldigt länge nu så ikväll ska det bli ändring på det! hahah nämen nee.. efter träningen ska jag ägna min kväll åt massa serier och filmer! hohoho, kommer bli så skojs :D 



heeeeelg!

jag fick bara ett halvt poäng ifrån VG idag på fysikprovet, blev sjuuuuukt lycklig! :D det har gått så dåligt för mig på fysiken så det där kändes riktigt bra! :)

efter skolan tog jag bilen hem hit till långed! nu inväntar jag middagen och senare ikväll ska jag se serier och bara ta det lugnt med familjen. tänk att det äntligen är helg igen! :D

in the school. 




pushing you away, away from me.

z28

so


static-x <3



24 feb. 2011

tidsinställt inlägg - live and let rock.


jag har hängt med min storasyster agnes hela kvällen! vi har sett filmen the punisher som var riktigt bra! kom dock på att jag hade sett den förut, men bra är den! sedan har vi spelat guitar hero, haha det var aaaaaskuligt :D

nu ska jag strax hänga upp tvätt samt packa lite inför helgen. drar till hemtrakterna imorgon efter skolan och lär nog stanna där över helgen. hihi! :D

en liten signe, drygt 1 år gammal. 
haha jag ser ut som en svartögd pojke i en rosa liten klänning. hohohoho.. 




I HAVE MADE A DECISION!


nu har jag gjort mitt val av kurser inför 3:an. dessa valde jag:
  • biologi B
  • matte E
  • kemi B
  • spanska steg 5
  • svenska C
  • engelska C
  • historia B
känns ändå som att jag gjorde ett bra val ändå. är lite nervös inför matte E men jag tänker anta den utmaningen, mouhahah. hehe.. 3:an kommer bli lidande.. 


decisions.

hej!
jag har ett riktigt stort, viktigt, seriöst och jobbigt beslut att fatta nu ikväll.. nämligen valet av kurser inför 3:an! aaaah, jag har nästan lite småpanik.. det finns så mycket att välja mellan och jag har så svårt att välja. men jag måste välja nu ikväll.. sista dagen att välja är imorgon, gaaaash.

sen ska jag nog fixa nån ny header ikväll också, haha.. har lite planer på hur jag vill att den ska se ut. får se bara om jag kan fixa det :)

det känns riktigt skönt att knappt ha nåt plugg att göra nu! gjorde bort spanska provet idag och det gick väl sådär.. det var ett fett stort och jobbigt prov så jao.. jag får väl se hur det går.



nu ska det lagas mat och vikas tvätt, HÖRS! 



23 feb. 2011

no one cares, no one listens. screaming words that you fake hearing.






earrrrrs.

hejhopp! det blev ingen konsert för mig ikväll för min lillasyrra ingela är sjuuuuk ;/ så därför tog jag bilen hem direkt efter skolan och hängde med familjen några timmar. drog tillbaka till stan efter middagen och nu sitter jag här i sängen och ska strax börja hårdplugga spaaaaanskaaaa! har som sagt spanska prov imorgon..

har nyligen tagit bilder på mina öron, höhö. såhär ser de ut nuuuu!

har stor brist på vanliga örhängen (tappar alltid bort dom..) så då blev det lite olika färger den här gången.

ska nog pierca mera här och töja örat till 8mm tror jag. 
har en mini infektion i tragus men den känns knappt :)



konsert ikväll.

wooops, det blev tydligen ingen bloggning igår. men kvällen spenderades iaf med min finaste i lägenheten.  just nu har jag hål på skolan och då passar jag på att plugga lite pluggg. har nämligen en liten redovisning i engelska idag och spanska prov imorgon..

ikväll ska jag på konsert på café station där lillasyster ingela ska sjunga. läste dock på hennes blogg att hon är sjuk så jag venne, hon kanske hoppar av. jag får väl se.. :)



21 feb. 2011

jag ska flytta igen.

nu har det då blivit officiellt.. jag ska flytta från lägenheten nu till sommaren. jag har vetat det ett tag men har hållit det lite hemligt.. hehe. den största anledningen till att jag ska flytta är att min storasyster agnes (vi delar lägenheten) ska flytta in med hennes pojkvän. jag kan själv inte stå och betala hyran för en trea själv helt enkelt. sedan så trivs vi inte så bra här heller. att bo så nära inpå hyresvärden känns lite konstigt, värmen har varit helt uppfuckat nu i vinter (hade 10 grader inomhus som värst) och ja.. lägenheten är väl helt okej i sig och nära har man till skolan osv men aahh, det har ändå inte känts fullt så bra att bo här..

jag kommer troligtvis flytta till en etta eller liten tvåa. allt beror på hur dyr hyran blir. om jag nu kommer få tag på någon lägenhet är ju den stora frågan.. jag och storasyster hade stora problem att hitta lägenhet men efter några månaders letande så hittade vi till slut denna!

men nu vet ni det iaf.. :) om ni har någon lägenhet till uthyrning nu till sommaren eller vill ge mig boende eller nåt så hör av er! :)




maxii.

ica maxi alltså.. vilken förvirrande affär.. jag och agnes drog dit, pantade och handlade lite. och man hittar ju fan ingenting där inne och det tog typ en evighet att handla bara några saker. vi sprang omkring med den feta vagnen huuuuuuur länge som helst innan vi hittade de vi skulle ha. aldrig mer ica maxi när man ba ska handla lite småskit. 






intressant..

goddagens.
sitter på skolan och pluggar lite innan fysiklektionen börjar om cirkus en timme. mina planer efter denna skoldag är att åka och pantaaaaaaaa! :D haha, jag tycker det är skojs att panta, ehehe.. sen ska jag nog städa, laga mat och plugga lite också. aja, nu ska jag väl återgå till plugget, hare! :D



20 feb. 2011

today I'm wearing black.

hello.
jag har då inte haft för mig nå viktigt idag. har typ lagat mat till befolkningen i huset, varit ute och ba tagit det lugnt. ikväll ska jag se till att få lite plugg gjort också.. åååh, kom typ på att jag har spanskaprov på torsdag. fett okul. 

har hål imorgon till 13.30 så då tänkte jag att det passar ju som bra då att ta bilen in till skolan imorgon istället för nu ikväll. ju mindre tid som spenderas i lägenheten desto bättre, enligt mig. ska gå och se vad folket in tha house håller på med nu. ¡ADIOS! 

dagens chilling outfit. 




love!

band of brothers. <3




bilen!

hej, vad har ni för er denna söndag? 
jag har har varit ute en stund med pappa och lillebror. vi fyllde på med olja och spolarvätska i bilen som jag (och storasyster) har fått låna av papi. efter det tog jag ut diva och vi gick en liten promenad. nu ska jag strax gå ner och ge föda åt småungarna också. ses sen!

sötbiln!
en VW Golf TDI -05.

(haha.. de är lill-rasmus som ligger på marken på sista bilden!) ;p



19 feb. 2011

bablingbabling.

några bilder från dagen! 

finis vovvisen!
jag och diva såg söta bambiisar! eller diva såg dom inte som tur va.. :)
diva!