16 sep. 2013

We, we dont have to worry about nothing.

Hellu!!

Lördagkvällen var mycket trevlig. Förade lite hemma hos Bea och sen for vi till Kråken och drack med Tom och Andrée. Mycket trevligt! For hem vid halv tolv då jag mådde jävligt dåligt, hehe.. Fick lite för mycket av det goda kan man kanske säga. Mådde apa på söndagmorgon och hade grymt mycket träningsvärk i magen, så kom knappt upp ur sängen haha.. Men jag kröp upp och tog med mig lillasyster Ester till min sköthäst. Började med att mocka och sen ta in hästen och sköta om honom innan jag red en stund på åkern. På tisdag blir det uteritt!! Hade tänkt att visa er en bild på min sköthäst, ska göra det nästa gång! :)

Hann bara hem från stallet, duscha, ut med vovven en andra gång och sen for vi på magnetsmyckes party hemma hos mamma i Långed. Det var jävulskt trevligt och det kom bra med folk. Tjejen som kom med smyckena pratade först om dom och berättade vilken nytta dom gjorde för kroppen. Magneterna höjer blodcirkulationen, lindrar ledvärk, ger bättre sömn, lindrar huvudvärk, stress och mycket mer! Min kära svärmor köpte ett superfint magnetarmband till mig, trots mina protester haha. Har nog världens snällaste svärmor! 

När jag kom hem igår till gubben så diskade han och lagade mat till oss. Min älskade pojkvän! Han är så underbar! På morgonen kom han in med en kanna vatten då jag var bakis som faaaan. Min finaste, älskar dig så mycket! Armbandet är i rostfritt stål och innehåller 1850 Gauss (magnethalt typ), 420 kr kostade det. Jättefint är det, mitt nya favoritarmband! Som ni ser har jag småsår på nästan alla mina fingrar (ser likadant ut på vänsterhanden). Blir så när man är i stallet, jobbar och donar på hemma. :) Har till och med fått lite valkar i händerna. Haha börjar bli mer karl än kvinna.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera här tack!