24 okt. 2013

Följ min instagram

Som sagt.. är inte inne här så ofta! Vill ni fortfarande hänga med i min vardag så följ mig på instagram, @signeoskarsson heter jag där!

Jobbar annars rätt mycket (har gjort helg nu dock, så skönt!!). Är annars hemma och donar på, jagar ibland med gubben, är hos sköthästen eller med kompisar. Imorgon ska jag på tjejmiddag i Långed, ska bli trevligt! På lördag ska jag på IKEA och shoppa loss och söndagen lär nog spenderas med Järngänget! Helgen kan ju omöjligt bli bättre!

Lite tråkiga nyheter är att min bil är sönder.. Ska lämna in den på verkstaden nu på måndag och sätta dit nya bromsklossar (ev. bromsskivor också..) bak. Sen så tappade jag min mobil i golvet ikväll och hela skärmen fram sprack så måste köpa ny mobil också.. Oktober lönen kommer ju ryka direkt.. Fyfan!

Tur man har en ängel till pojkvän som lånar ut sin bil till mig nu när min bil är sönder. Så man tar sig på jobbet i alla fall och på affären!

Det var nog allt jag hade att säga.. Här har vi lite bilder jag blir glad av att titta på :) Ni är världsbäst!! 
Va på en liten klassåterträff i fredags! Nästan alla dök upp, så kul var det! Hade en riktigt trevlig och rolig kväll med före detta klasskamraterna. Bästa N09c :)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera här tack!